Over ons

Wie zijn wij

Jursa Kulturu VOF is een jong ondernemend bedrijf die zich voornamelijk richt op Surinaamse traditionele artikelen en wordt gedreven door Sabrina & Jurgen Lisse. Wij zijn gestart met deze internet shop om te kijken als er veel vraag naar Surinaamse spirituele artikelen waren en tot ons verbazing leek dit een succes te zijn. Op 22 januari 2011 opende wij onze Surinaamse Shop aan de Camperstraat 58 1091 AJ Amsterdam.

Wat is het doel van ons bedrijf

Dat wij diverse Surinaamse /Nederlanders kunnen helpen om aan hun winti/obia benodigdheden te komen tegen betaalbare prijzen. Wij proberen ook andere bevolkingsgroepen kennis te laten maken met ons cultuur ( dus zijn wij er niet alleen voor de Surinamers , maar voor een ieder die interesse heeft in het Surinaams cultuur.

Jursa Kulturu die probeert zich steeds verder te verdiepen in het winti religie  om zo onze klanten te voorzien van de juiste informatie die nodig is. Wij streven er naar om bepaalde informatie met u te kunnen delen op onze informatie pagina. Heeft u ook suggesties en ideeën laat het ons ook weten. Jursa Kulturu geeft alleen informatie als wij antwoord op u vraag kunnen geven, kunnen wij dat niet dan proberen wij samen met u tot een oplossing te komen. Wij zijn geen luku man/oema of  bonumang  wij zijn net als u zoekende en het delen van ons Surinaamse rutu / Culturu.

Afo enki ini mi skrifitiki = Verspreid kennis van jouw Cultuur