Vaginale kruiden

Informatie

Vaginale stoombad:

Vaginale stoombaden zijn erg populair onder de Afro-Surinaamse vrouwen, voornamelijk in het binnenland ( Marron vrouwen ). Er zijn diverse planten die worden gebruikt om de vagina strak en droog te maken, maar ook om de baarmoeder te reinigen na menstruatie, zwangerschap, miskraam of abortus. Op de markt in Paramaribo zijn een tien tal aan ketre/ fayawatra wiri’s te koop. Ze hebben diverse Surinaamse benamingen voor de kruiden.

Gebruik :

Een handvol kruiden wordt gebruikt op 1 liter water. Deze kruiden worden aan de kook gebracht voor ongeveer 10 a 15 min. Daarna giet u de afkooksel in een emaille po / teil of bidet. U gaat met gespreide benen voor ongeveer 10 min boven op de po / teil of bidet zitten om de stoom goed naar binnen te krijgen. Daarna kunt u wat koud water toevoegen en u vagina daarna met het kruiden water wassen /toucheren. U voelt zich daarna lekker fris en schoon. Helpt bij een complete vaginale reiniging en bevorderd het seksueel genot. Wordt bij de mannen als prettig ervaren.

Voor vrouwen die zijn bevallen of na een miskraam te hebben gehad.

Wij hebben een combinatie pakket van diverse kruiden samen gesteld.

jarakopie, manja-bladeren en bast, andoja, oema anesi wiri deze kruid helpt bij een complete vaginale reiniging en helpt de baarmoeder snel samentrekken. Werkt verzorgend en zuiverend het vrouwelijke geslachtorgaan. Desinfecteert de vagina en helpt tegen vieze geurtjes . Stabiliseert vooral de spieren rond de vagina. Deze kruiden combinatie wordt vaak ruim 6 weken s ’morgens en s ’avonds gebruikt . Bij de marron vrouwen gaat het wel langer door, maar geleidelijk aan wordt de combinatie anders gesteld als ze weer seksueel actief worden.

Faya watra

 

Vaginale kruiden en hun werking

 

Jarakopie: Heeft een scherpe geur wordt o.a. gebruikt na de menstruatie periode en vooral  na de bevalling . Deze kruiden worden ook Meki Mang Wiri genoemd omdat deze vaak worden gebruikt na de bevalling om mee te stomen. Is mild krimpend.

Andoja : Goed te gebruiken na de menstruatie periode, bij jeuk en irritatie, overtollige afscheiding en na bevalling of miskraam. Kruiden helpen de spieren rond de vagina weer te stabiliseren na de bevalling

Kille some body: Werkt extra krimpend en maakt je vagina droog , waardoor het de sex genot bevorderd.

Asuku trobi: Werkt extra krimpen en maakt je vagina droog , waardoor het de sex genot bevorderd.

Blacka uma: Helpt o.a. bij premenstruele spanningen, menstruatiepijnen of wegblijvende menstruatie, werkt ook krimpend voor de vagina.

Redi Katun: Bij een zogeheten koude baarmoeder worden de bladeren van Redi katoen gebruikt om mee te stomen. Door regelmatig te stomen helpt u de baarmoeder te verwarmen voor een toekomstige zwangerschap. Redikatun helpt ook oud bloed te onttrekken uit de baarmoeder. Tijdens het drinken en stomen met Redikatun moet u rekening houden met extra krampen en bloedverlies die u kunt ervaren . Na ruim 2 dagen zouden deze klachten moeten afnemen.

Paranam klem: Werkt extra krimpend en maakt je vagina droog , waardoor het de sex genot bevorderd.

Schuurpapier: Blad voelt als een schuurpapier aan vandaar de naam. Maakt u vagina wat droog en werk krimpend

Broko pipi: Werkt krimpend op de vagina

Afspraak: Werkt Krimpend op de vagina

Wasduku: Werkt krimpend op de vagina

Fajalobie: Het is een zeer fijne stoombad, het krimp de vagina niet, maar reinigt de vagina wel en ondersteund en brengt de vaginale zuurtegraad in balans

Djamoe: Werkt reinigend en wordt vaak gebruikt na de bevalling ( Mild krimpend)

Manja:Werkt reinigend en wordt vaak gebruikt na de bevalling ( Mild krimpend)

Albina uma: Heerlijk ruikende kruiden, werkt reinigend en is mild krimpend

Mi sweetie popooi: Een combinatie kruidenmix .Werkt extra krimpend, helpt tegen overtollige vaginale afscheiding en werkt ontstekingsremmend.

 

Overzicht

Vaginale kruiden

8,00 Prijs incl. BTW
8,00 Prijs incl. BTW
8,00 Prijs incl. BTW
8,00 Prijs incl. BTW
8,00 Prijs incl. BTW
8,00 Prijs incl. BTW
8,00 Prijs incl. BTW
8,00 Prijs incl. BTW