Veelgestelde vragen

Vragen

Verzendkosten binnen Nederland is €7,95 0-10kg
€14,50 voor pakketten boven de 10kg

Belgische zendingen zijn €17,50 tot 5kg . Boven 5kg is nader te bespreken met de klant ( alle bestellingen worden aangetekend met track & trace verzonden)

Duitse zendingen zijn €20 tot 5kg . Boven 5kg is nader te bespreken met de klant ( alle bestellingen worden aangetekend met track & trace verzonden)

Franse zendingen zijn €25 tot 5kg . Boven 5kg is nader te bespreken met de klant ( alle bestellingen worden aangetekend met track & trace verzonden)

Ja naar België , Duitsland  & Frankrijk

Onze verzenddagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00- 15.00 uur alles wat buiten die tijden valt gaat pas weg bij de eerst volgende verzenddag.

Wij versturen pakketten met PostNL service en gaan er van uit dat u binnen 1 a 2 werkdagen u pakket in huis moet hebben, mits het enorm druk loop bij het postbedrijf kan het voorkomen dat u pakket wat vertraging oploopt. Dat gaat buiten ons om dus kunnen wij er ook niet verantwoordelijk voor worden gesteld.

Bij ons is het alleen mogelijk een ander adres door te geven als aflever adres. Je kunt niet als opmerking aan geven dat u deurbel stuk is , daar bent u zelf als klant verantwoordelijk voor . Tijden doorgeven wanneer u het pakket wil ontvangen is ook niet mogelijk. Eventueel mogelijk als u bereid ben extra verzendkosten te betalen.

Helaas is dit niet mogelijk .

Nee wij zijn geen groothandel

De inhoud varieert tussen de 40- 50gram per zakje en hangt van de soort kruiden af .

De inhoud variëren tussen de 10 gram– 80gram het hangt af van de soort kruiden.

Helaas verkopen wij geen verse kruiden meer via de webshop, alleen in gedroogde vorm.

Nee , maar bij ons is het wel mogelijk een consult te boeken voor persoonlijke adviezen.

Ja , alleen op afspraak mogelijk.

Nee niet mogelijk , u moet daarom goed nagaan wat u nodig heeft om de juiste wiri’s  en of kruiden te bestellen.