Verzendkosten & levetijd

Jursa Kulturu levert uitsluitend na ontvangst van betaling.

Producten kunnen op verschillende manieren geleverd worden:

  • Verzonden worden via PostNL met een standaard verzendbedrag van €7,95 tot en met 10kg binnen Nederland.
  • Voor bestellingen binnen Europa hanteren wij een bedrag vanaf €17,50 .

Leveringstermijn : Jursa Kulturu die verstuurd pakketten mits alle producten op voorraad zijn op de dinsdag en donderdag. Is een product niet voorradig dan krijgt u van Jursa Kulturu binnen twee werkdagen bericht dat u bestelde product niet voorradig is en wanneer u deze wel kunt verwachten.

    • Wij hanteren voor o.a. diverse houtsnijwerken een levertijd van 3 a 4 weken. U dient wel vooraf het totale bedrag te hebben voldaan voordat wij overgaan tot bestellen.
    • Bij het maken van bedankjes hanteren wij een levertijd van 2 a 3 weken, u dient ook vooraf het totale bedrag te hebben voldaan. Wil u een spoed bestelling plaatsen voor bedankjes dan vragen wij spoedkosten van €15. U bestelling kunt u dan binnen +/- 7 dagen verwachten.
    • Bij sommige artikelen dient de klant deze zelf te komen afhalen in de winkel, omdat deze moeilijk te verzenden zijn en de kans op beschadiging groot is. Deze dient u zelf te komen afhalen in onze winkel in Amsterdam , djarusu sturu’s , houtenbanken , tafels, prapi’s ect..

Voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen als u specifieke wensen en of vragen heeft.