Verzenden en retourneren

Bestel voorwaarden en retourneren

Voor diverse traditionele artikelen is er een lever tijd van +/- 3 weken o.a. djarusu sturu of bangi ect..

Jursa Kulturu laat helaas geen klederdrachten meer maken voor klanten op bestelling, wij leveren uitsluitend wat er voorradig is.

Voor diverse standaard artikelen die u in de webshop besteld heeft mag u uiteraard binnen 7 dagen ruilen of retourneren indien het artikel onbeschadigd en in goede staat verkeerd. Indien nog mogelijk vragen wij het artikel nog in zijn originele verpakking te ontvangen. U dient dit wel eerst per email of telefonisch aan ons toe te lichten wat de rede van retour of ruilen is. Helaas geld het ruilen niet voor etenswaren , kruiden/bladeren/wiri’s / bidet/ po , . In onze Surinaamse traditionele cultuur is het niet verstandig spirituele artikelen en of  fanodu sani retour te nemen, maar gezien u op afstand tot koop gaat maken wij een uitzondering voor enkele artikelen die u online besteld heeft. LET OP dat geld niet voor aankopen in onze fysieke winkel aan de Camperstraat 58.

’U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor uw eigen rekening.

‘De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Verzend & bezorgkosten

Bestellingen worden op de dinsdag , woensdag en donderdag verzonden .Het kan voorkomen dat artikelen wat later worden verzonden omdat deze uitverkocht of niet voldoende op voorraad zijn. Wij zullen u altijd op de hoogte houden als dit het geval is. Verder versturen wij volledig betaalde artikelen op.

De verzendkosten zijn inclusief verpakkingskosten €7,95 binnen Nederland en worden met PostNL / BoB delivery / Jursa service verzonden.

Voor zendingen binnen de EU landen hanteren wij vanaf €17,50 inclusief verpakkingskosten tot 2kg

Bij een drempelwaarde van €300 wordt u pakket gratis verzonden of bezorgd binnen Nederland. Bij u aankoop van €500 en meer krijgt u een leuke cadeau erbij en u pakket wordt ook gratis verzonden/bezorgd binnen Nederland.

( kijk naar de openingstijden).

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar

info@jursakulturu.nl